Kennismakingswandeling door de Hagelandse wijnvelden (12km) + wijndegustatie in Rotselaar

Zondag 10 oktober 2021 om 12u30

Kom kennismaken met Singles!

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Op het menu deze maand: Een prachtige wandeling van 12km door de Hagelandse wijnstreek.

Praktisch

Gratis parking: Wezemaalplein 7 en de omliggende straten.

Kom je bij aankomst even aanmelden, zo weten we dat je er bent. Je betaalt 20€ cash ter plaatse voor je deelname. Hierin zit de organisatie en begeleiding door Singles, een wijndegustatie en korte rondleiding in het bezoekerscentrum, 21%btw.

We starten met de wandeling om 13u en lopen zonder stop +- 12km voornamelijk over onverharde paden. Rond 16u zijn we terug aan het bezoekerscentrum voor een korte rondleiding en proeverij, dit is inbegrepen in je deelname.

Einde is voorzien rond 17u30. Liefhebbers kunnen dan nog op eigen initiatief iets gaan eten in de buurt.

Meebrengen: stevige wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden, een rugzak met voldoende drank en evt een snack, mondmasker en handgel.

Bij de start staan we met een grote groep (+-40p) bij elkaar. Denk er dus aan om je mondmasker te dragen. Tijdens de wandeling is dit niet nodig, wel weer tijdens de rondleiding.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband!

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met mij of de leden die erbij zijn.
 

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Deze wandeling is volzet. Om je in te schrijven op de wachtlijst, gelieve een mail te sturen naar reservaties@singles.be

Schrijf je in

Helaas is deze wandeling volboekt.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.