Bring a friend! Kennismakingswandeling door de Kasteelbossen rond Brugge (12km)

Zondag 6 Februari 2022 om 12u30

Kom kennismaken met Singles!

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Op het menu deze maand: Een prachtige wandeling van 12km door de Kasteelbossen rond Brugge.

Praktisch

Ruime parking op wandelafstand van In de Trutselaar: P Witte Molenstraat.

Kom je bij aankomst even aanmelden, zo weten we dat je er bent.

Je betaalt 15€ cash ter plaatse voor je deelname. Hierin zit de organisatie en begeleiding door Singles, drankje, 21%btw.

We starten met de wandeling om 13u en stappen +- 12km voornamelijk over onverharde paden.

Rond 16u zijn we terug voor een drankje bij In de Trutselaar. 

Einde van de activiteit is voorzien rond 17u00. Liefhebbers kunnen dan nog op eigen initiatief iets gaan eten in de buurt.

Meebrengen: Stevige wandelschoenen en warme kledij aangepast aan de weersomstandigheden, een rugzak met voldoende drank en evt een snack, mondmasker en handgel.

COVID: Denk aan je Covid Safe Ticket voor het drankje na de wandeling, mondmasker en handgel. Bij aanvang staan we met een grote groep van +-50p bij elkaar, hier draag je dus best je mondmasker.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband!

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

 

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas is deze wandeling volboekt.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.