Kennismakingswandeling door natuurgebied Berlare Broek en langs het Donkmeer (10km)

Zondag 19 november 2023 om 12u30

Kom kennismaken met Singles

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Praktisch

Deze wandeling is voor de leeftijdsgroep +45jaar.  Ben je jonger dan 45 en wil je graag deelnemen aan een kennismakingswandeling, Klik dan HIER.

Er zijn 2 parkings ter plaatse: Inrijden thv De Smaakboetiek (Donklaan 94 schuin tegenover de ingang van de parking) en naast het A.Nelenpad, deze parking ligt het dichtst bij het infokantoor. Er is ook een parking thv de festivalhal naast het infokantoor. Hier rijd je op via Donklaan 123 en je stapt langs de minigolf naar het infokantoor.

Afspraak aan het infokantoor, voor een sanitaire stop vooraf kan je terecht in de festivalhal ernaast.

De wandeling start om 13u en we wandelen over verharde en onverharde paden 10km. Er is geen caféstop mogelijk onderweg dus zorg dat je drank bij hebt.

We eindigen de wandeling rond 15u30 met een drankje bij brasserie Zoetemeer aan het Donkmeer (inbegrepen).

Meebrengen: Stevige wandelschoenen, warme kledij aangepast aan de weersomstandigheden, poncho en regenjas, snack of lunchpakket voor onderweg, voldoende drank.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband.

Kan je niet (tijdig) aanwezig zijn? Graag even een mail sturen naar hallo@singles.be of bij afmelding de dag zelf een berichtje op 0477703384.

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas zijn de boekingen voor deze wandeling afgesloten.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.