Kennismakingswandeling door het groene polderlandschap van Sint Laureins (12km)

Zondag 2 april 2023 om 12u30

Kom kennismaken met Singles

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Praktisch

Deze wandeling is voor de leeftijdsgroep +45jaar.  Ben je jonger dan 45 en wil je graag deelnemen aan een kennismakingswandeling, Klik dan HIER.

Parkeren kan in de omgeving, wel opletten want het zijn smalle baantjes, laat dus voldoende plaats voor passage van landbouwmachines.

Kom je bij aankomst eventjes aanmelden, zo weten we dat je aanwezig bent.

Voor een drankje en sanitaire stop vooraf kan je even bij Freds Café binnen.

De wandeling start wanneer we voltallig zijn en we wandelen zo’n 11km.
Om 16u sluiten we af met een drankje bij Fred’s Café. 

Meebrengen: Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband.

BELANGRIJK: Op zondag 2/4 wordt de Ronde van Vlaanderen gereden. Het parcours gaat van Brugge over Aalter en Waregem richting de Vlaamse Ardennen. Je kan hier het traject raadplegen, indien je dit moet doorkruisen vertrek je best goed op tijd.

Kan je niet (tijdig) aanwezig zijn? Graag even een mail sturen naar hallo@singles.be of bij afmelding de dag zelf een berichtje op 0477703384.

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas zijn de boekingen voor deze wandeling afgesloten.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.