Bring a friend! Kennismakingswandeling op de grens in het Stropersbos in Sint-Gillis-Waas (12km)

Zondag 5 juni 2022 om 12u30

Kom kennismaken met Singles!

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Praktisch

Parking aan de overzijde (Bergstraat) en in de omliggende straten

Afspraak voor het café, vroege vogels kunnen iets drinken in Oude Statie.

We verwachten weer een grote groep dus kom je bij aanvang even aanmelden zodat we weten dat je aanwezig bent.

Voor de wandeling betaal je bij aankomst €15 cash ter plaatse, gelieve te zorgen voor gepast geld. Hierin zit de organisatie en planning van de wandeling, een drankje, 21%btw.

Na een korte inleiding vertrekken we voor de wandeling van 12km. Op ongeveer 9km wordt er een tussenstop voorzien in de Boshoeve. Dit drankje is inbegrepen in je deelname.

Rond 17u zijn we terug op ons startpunt. Liefhebbers kunnen nog op eigen initiatief iets gaan eten in de buurt.

Meebrengen: Comfortabele kledij aangepast aan de weersomstandigheden, stevige stapschoenen, poncho/regenjas, rugzak met voldoende drank en evt lunchpakket/snack.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband.

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas is deze wandeling volboekt.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.