Bring a friend! Zomerse Kennismakingswandeling in het prachtige Meerdalwoud in Oud-Heverlee (12km)

Zondag 7 Augustus 2022 om 12u30

Kom kennismaken met Singles!

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Praktisch

Ruime gratis parking ter plaatse.

Afspraak op de parking. Voor een sanitaire stop kan je terecht in 1 van de omliggende gelegenheden.

Kom je bij aankomst even aanmelden, zo weten we dat je er bent.

Na een korte inleiding vertrekken we voor de wandeling van 12km. Een tussenstop is niet mogelijk, we wandelen de hele tijd door het bos.

Rond 16u zijn we terug op ons startpunt, hier gaan we samen nog iets drinken bij Zomerbar Play. Dit drankje is inbegrepen. Een etentje nadien kan op eigen initiatief, er zijn veel mogelijkheden in de buurt.

Voor de wandeling betaal je bij aankomst €15 cash ter plaatse, gelieve te zorgen voor gepast geld. Hierin zit de organisatie en planning van de wandeling, een drankje, 21%btw.

Meebrengen: Comfortabele kledij aangepast aan de weersomstandigheden, stevige stapschoenen, poncho/regenjas, rugzak met voldoende drank en evt lunchpakket/snack. Bij warm weer extra water en zonnecrème.

Honden zijn van harte welkom aan de leiband.

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas is deze wandeling volboekt.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.

Members log-in

Vragen? Bel ons!
0477 70 33 84

Beschikbaar van dinsdag tot vrijdag
van 10u00-18u00.

E-mail: reservaties@singles.be

Privacy Policy

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Singles – Alle rechten voorbehouden – Website gemaakt door Kreatix