Wat onze leden zeggen ...

Rita uit Kortrijk

Ik heb mij vorig jaar na wat twijfelen toch ingeschreven bij Singles. De verwelkomingsactiviteit, de eerste kennismaking, is toen héél goed meegevallen, zo goed zelfs dat we met de 4 carpoolers afspraken om naar de Gentse feesten te trekken. Ook dat bleek weer een schot in de roos. Met één iemand speciaal kon ik het heel erg goed vinden, en ondertussen hebben we net ons éénjarig samenzijn gevierd. Ronny en ik willen je dan ook graag bedanken voor je organisatie die gelijkgestemden samenbrengt.

Ingrid uit Sterrebeek

Ik wil laten weten dat de kookles in Hasselt me heel goed is meegevallen. Het nieuwe opzet zal ik dan ook wel eens uitproberen. Niet meer alleen allerlei activiteiten hoeven doen, geen "afwijzing" van vriend(inn)en meer, mensen leren kennen en vooral mensenkennis opdoen... twee maanden bij Singles en dat opzet is alvast geslaagd. Alles is leuk en interessant, de investering dus méér dan waard. 

Jurgen en Eva uit Brugge

Het moet gezegd zijn: de dinner surprise is ons enorm bevallen en vooral de 'surprise'. U vraagt zich misschien af 'ons'. Inderdaad, Eva en ik hebben enorm van elkaars gezelschap genoten. Ondertussen zijn we een tijdje samen. Ik weet niet of dit wel het gewenste doel is van zo'n surprise dinner, maar ja chemistry was in the air! Hartelijk dank voor het regelen van deze 'surprise' voor ons.

Katrien en Jan uit Oud-Heverlee

We zaten samen in een bootje aan het Veerse meer: zeilinitiatie bij Singles. Nu, na een wonderlijk jaar samen, zitten we in dit Aards Paradijs Kreta. Nog veel succes met je knappe organisatie Christine.