Een greep uit de reacties van onze leden

Daniel uit Antwerpen

Het voorbije weekend is voor mij één uit de duizend geweest. De meeste vrienden die mij dit onvergetelijke verjaardagsweekend hebben doen beleven hebben één gemeenschappelijk punt. We hebben elkaar door of via Singles ontmoet. Toch had ik nooit op zo'n korte tijd zo een toffe band met zoveel mensen kunnen opbouwen indien jouw organisatie er niet was geweest.

Jan uit Brussel

Ik ben nu al een tijdje lid van Singles en heb me al  héél goed geamuseerd en stuk voor stuk plezante én interessante mensen met nivo  ontmoet.  Ik hou ontzettend van de ongebonden sfeer die er bij Singles heerst. Oud naar Nieuw aan zee is ongelooflijk goed meegevallen op alle gebied voor iedereen. Het feestvieren zat er bij ons allen in.

Joelle uit Ninove

De speciale kaas- en wijnavond was nu toch echt iets uniek. Iedereen heeft genoten. Ik vond dit een schitterende formule en iedereen was het ermee eens. De hoge kwaliteit van kaas en wijnen heeft er natuurlijk iets mee te maken, maar ik vond de wisseling van gezelschap heel origineel en gedurfd. Echt gefeliciteerd.

Frans uit Waregem

Ik was gisteren echt in de goede zin verrast door de mensen die deelnamen aan je activiteiten. Allemaal  leuke en vriendelijke mensen die zeer 'open' zijn i.v.m. hun persoonlijke situatie. Ik meen dat men door het aansluiten bij Singles een heleboel formele afstandelijkheid en gereserveerdheid laat varen.

Chris uit Herent

Ik wil je van harte feliciteren met de wijze waarop jij 'singles' een profiel geeft. Je slaagt er op wonderbaarlijke wijze in om het leuke en boeiende te benadrukken en weet een tof publiek aan te spreken.  Waarschijnlijk is dit het resultaat van je schitterende manier van reclame voeren en je prachtige site.

Margot uit Zemst

Ik ben nog maar net gestart maar de manier waarop jullie dit aanpakken verdient een dikke proficiat. Ik kijk al uit naar de verschillende activiteiten. Ik heb al fijne mensen ontmoet en heb het gevoel dat ik langs deze weg veel meer kan beleven!

Barbara uit Grimbergen

Met het windsurfen zijn vandaag mijn  stoutste verwachtingen  overtroffen. Maar vooral, en nog veel belangrijker, het contact met de groep was heel spontaan en voelde direct goed aan, wat een leuke bende ! Dat belooft voor de party van zaterdag.

Luc uit Brussel

De wijndegustatie was erg tof en leerrijk en vanzelfsprekend ook een genot voor onze smaakpapillen. Ook de hapjes waren verzorgd en goed gekozen.  Na het einde van de degustatie (tegen middernacht) zijn we overigens met een aantal nog een ‘après’ gaan doen iets verderop.

Thierry uit Laarne

Gisteren was ik een bevoorrecht getuige van de openluchtopera "Il Barbiere di Seviglia". In één woord: prachtig! Ik wil jullie als recent lid bedanken voor de kwaliteit en de diversiteit aan evenementen. Singles opent op enkele maanden tijd een wereld waarvoor ik vroeger zelf geen tijd kon maken.

Anke uit Heusden

Ik wil jullie even laten delen in 't nagenot van de Off-tracks! Gisteren alweer een zéér geslaagde editie gehad; leuke route, perfecte begeleiding en de nodige animatie....Dat laadt de batterijen op en maakt het des te plezieriger om de week te starten. Proficiat, het was weer een schot in de roos!