Blog

De singlesmarkt: wat zijn je opties?

vrijdag, 3 april, 2020

 

 

Je bent single en wil wel eens weten wat er allemaal bestaat op de singlesmarkt. Je vertrekt dus -logisch- van achter je computer op ontdekking . Je zal snel merken dat er 101 opties zijn en mogelijks zie je sterretjes na een uurtje surfen.

 

Laat ons dus even wat orde scheppen in de chaos. Wat zijn jouw opties als single en wat past er nu eigenlijk het beste bij jou?

 

Als single is het zo al een uitdaging om leuke weekendactiviteiten te vinden dus #blijfinuwkot helpt je zeker niet.

Sure, bingewatchen doen we allemaal eens graag, maar een heel weekend is dan misschien weer van het goede teveel. Daarom is Singles aan het brainstormen geslagen met als resultaat: 8 x inspiratie om het weekend door te komen in tijden van Corona. Have fun!

 

Working from home voor Singles

maandag, 23 maart, 2020

Plots zitten we allemaal in een onwerkelijke situatie en mogen we ons huis niet meer uit. Maar dit is geen vakantie, je werk loopt gewoon door en de to do’s stapelen zich enthousiast op. En toch… is opstaan net iets moeilijker, loop je een beetje doelloos rond en stel je dingen uit. “Na de middag”. “Ok, morgen dan zéker”.

Als je normaal altijd op kantoor werkt omgeven door collega's kan dit best een aanpassing zijn.

Singles.be in HLN

dinsdag, 10 maart, 2020

Singles organiseert activiteiten voor vrijgezellen: Kom "Toevallig" iemand tegen

CVDP - 10 maart 2020 - 13u39

Online Artikel uit HLN

Keuken-yoga voor Singles

dinsdag, 24 oktober, 2017

Vele singles vinden het een frustrerende opgave om voor zichzelf te koken. Het feit dat koken-voor-één
nagenoeg evenveel tijd in beslag neemt als koken voor vier is frustrerend. Maar je hoeft echt geen uren in
de potten staan roeren om iets lekkers op tafel te zetten. Jamie Oliver heeft ondertussen al
bewezen dat je op dertig en zélfs op vijftien minuten een lekkere maaltijd uit je hoed kan toveren!

  • Ga eens in je eentje naar een activiteit.

Door alleen ergens heen te gaan dwing je jezelf om te andere mensen te ontmoeten. Zeker als je het wat lastiger vindt om zomaar op andere mensen af te stappen is dit een leerzame ervaring.

Inspiratie nodig voor leuke events? Bekijk even ons aanbod op http://www.singles.be/events

Daten is weten

zaterdag, 7 januari, 2017

De avond van de eerste date: We doen een presentabele tenue aan, spelen onze troeven uit,  gooien nonchalant onze leukste oneliners op tafel en luisteren vol interesse. Doen het altijd goed: grote reizen, daden van altruïsme en liefdevolle verhalen over je huisdier (niet overdrijven). Doen het minder goed: duistere periodes in je leven, je ex(en), lichamelijke ongemakken van alleraard.

Stressmis?

dinsdag, 20 december, 2016

Singles zien vaak een beetje op tegen de feestdagen. Maar dat hoeft helemaal niet. 5 tips om er toch iets leuks van te maken!

Liefde is.. een 3-6-9

woensdag, 19 oktober, 2016

Wat als we liefde nu eens in een contractvorm gieten naar het voorbeeld van een huurcontract: een 3-6-9, zoals dat in spreektaal heet. Eens om de 3 jaar zet je een meeting in je agenda en stel je jullie relatie in zijn geheel in vraag.  Een vriendin: Wat!? Nee je kiest toch voor elkaar voor altijd. Je stelt de duur van je relatie niet in vraag wanneer het goed gaat”. Waarom niet? “Dan krijg je ruzie terwijl er geen probleem is”. Aha.

En ze relativeerden nog lang en gelukkig

dinsdag, 18 oktober, 2016

Eens Assepoester en haar prins wegrijden in de pompoen-koets hoor je niets meer van hen. Hoe zou het ze vergaan na al die jaren huwelijk. Is het elke dag prinsheerlijk en dolverliefd door het kasteel dartelen? Ik kan me hoegenaamd niet voorstellen dat Assepoester zich niet stoort aan het gesmak van prinslief… en de prins ziet allicht ondertussen helemaal grijs door Assepoesters’ gezeur over haar samenwoonkilo’s. “Ga dan sporten!” “Heb ik geen tijd voor!!”.