Voor wie is Singles?

Zeker niks voor jou?

Denk je: “Singles, da’s zeker niks voor mij. Ik ben niet desperate en da’s iets voor wanhopige gevallen!”? Dan heb jij het perfecte profiel voor Singles.

De meeste Singles dachten er, voor ze lid werden, net zoals jij over: “ “Ik heb genoeg vrienden en bezigheden? Zo’n organisatie heb ik toch niet nodig?” Een veel gehoorde reactie, die na de eerste activiteit volledig verdwijnt.
Bij Singles kom je dus mensen tegen die hierover hetzelfde denken. Da’s al een eerste gemeenschappelijk punt. En je zal versteld staan, hoeveel er nog volgen.

Zin om soulmates te ontmoeten?

Deel je interesses en ervaringen met vrienden die op dezelfde golflengte zitten als jij.

Je zal verrast zijn als je ontdekt wat voor leuke vrijgezellen er rondlopen. Actief, open-minded, sociaal en positief, met heel veel zin in nieuwe dingen.
Genoeg soulmates te vinden dus. Want bij Singles heeft iedereen begrip voor je situatie en dat creëert een hechte band.

Genoeg van al dat krampachtig gekoppel?

Beu om op een artificiële manier aan iemand gekoppeld te worden of na weken mailen een desillusie op te lopen?

Bij Singles hoef je geen profiel in te vullen, krampachtig mails te versturen, wekenlang in een illusie te leven, om dan te merken dat het bij je eerste afspraak tegenvalt. Ook geforceerde blind dates zijn verleden tijd.
Je blijft gewoon jezelf. Je spreekt af met een toffe bende en doet dingen samen die perfect bij je passen. Net zoals in het echte leven. Spontaan, natuurlijk en zonder druk. Het beste concept om ‘toevallig’ iemand tegen te komen.

Gemoedsrust nodig?

Je leven is al hectisch genoeg. De activiteiten van Singles bieden je zekerheid en gemoedsrust.

  1. Je hoeft maar te kiezen uit de aangeboden activiteiten. En je bent zeker dat je in het weekend iets plezant te doen hebt. Zonder zelf ook maar iets te regelen.
  2. Je weet dat iedereen bij Singles openstaat voor sociale contacten. Gemakkelijk dus om er zelf te leggen. Je hoeft niet bang te zijn om het deksel op je neus te krijgen.
  3. Je keert helemaal opgeladen terug naar huis. Klaar om je werkweek goedgezind te beginnen. Met een big smile terugdenkend aan dat voorbijgevlogen weekend.

Happy single?

Ben je al een happy single of wil je het graag worden?

Enkel wanneer je goed in je vel zit trek je mensen aan. Een big smile vergroot je aantrekkingskracht.
Bij Singles heb je tijd om te ontdekken wat je wil en niet wil. Je bepaalt zelf hoe, wat en wanneer. Je krijgt de kans om je goed in je vel te voelen. En ondertussen leer je een pak interessante mensen kennen.

Zin in een nieuw leven?

Ben je toe aan iets nieuws, iets spannends, iets verrijkends?

Singles verandert je leven:

  • Elk weekend heb je iets leuks te doen. 
  • ’s Maandag heb je vanalles boeiends te vertellen. 
  • Je deed nog nooit zoveel verschillende activiteiten.
  • Je leven kende nog nooit zoveel afwisseling. 
  • Je leerde nog nooit zoveel interessante mensen kennen op korte tijd.

“Singles is een verrijking,” volgens de leden. Een nieuwe start.