Happy vibes van onze leden

Maandag… doorgaans niet de dag waar je het meest naar uitkijkt. Hier bij Singles halen we veel energie uit onze leden. Sommigen zijn jaren lid, anderen kruisen ons pad maar even. Maar het is telkens bijzonder wanneer ik hun vertrouwen krijg om iets bij te dragen aan hun leven.

Er zijn vele dingen leuk aan dit werk: ik kan mijn creativiteit botvieren, ik ontdek leuke plekken, geen enkele dag is hetzelfde.. Maar het mooiste aan mijn werk zijn zij, zonder enige twijfel. 

Regelmatig krijg ik een hartverwarmend mailtje van een van onze leden om te zeggen dat ze iemand hebben leren kennen of gewoon, om ons te bedanken. Zo’n mails houd ik bij in een speciaal mapje ‘happy vibes’. Ideaal voor mondayblues én zeker in een tijd als deze. Call me cheezy, maar we daar doen we het voor.

 

Hier zijn enkele leuke reacties van de laatste maanden:

Veerle: Ik heb net mijn account on hold gezet omdat ik momenteel niet meer single ben, toch wil ik je een berichtje sturen om singles te bedanken.

Singles heeft mij geholpen om terug ‘uit mijn kot te komen’, om terug actief mee te doen aan activiteiten, om mijn zelfkennis te vergroten. Bedankt hiervoor. Hopelijk heb ik jullie niet meer nodig, maar mocht dat toch het geval zijn dan weet ik dat ik terug goed opgevangen zal worden.

 

Hilde: Ik ben nu anderhalf jaar lid en heb een supertoffe tijd gehad.

Ik heb heel positieve mensen leren kennen en interessante en sportieve activiteiten meegemaakt die ik anders nooit zou gedaan hebben.

Alles is tot in de puntjes georganiseerd; het was voor mij een unieke en positieve ervaring!

 

Jan: Ik heb via jouw organisatie een fantastische vrouw leren kennen en we hebben samen besloten om te springen richting relatie. We gaan Singles allebei missen, het deed raar om ons op pauze te zetten, het was een geweldig leuke (korte) tijd in ons leven.

 

Bart: Graag wil ik jullie nog eens bedanken voor het super fijne Ardennen weekend dat jullie hebben georganiseerd. Alleen maar superlatieven te gebruiken.

 Super warm onthaal, heel mooie accommodatie, lekker eten, heel gezellig en vooral … heel fijne mensen ontmoet. Een weekend als een warm bad…

 De wandelingen waren voor mij wel wat zwaar, maar achteraf toch ook fier van de prestatie. Kortom een dikke 10 op 10 krijgen jullie van mij.

 

Marianne: Ik heb via Singles.be een fantastische man ontmoet en we gaan samen proberen er iets moois van te maken. Ik heb 2 fantastische jaren beleefd bij Singles.  Na het overlijden van mijn echtgenoot ben ik helemaal opengebloeid dankzij al de leuke activiteiten en de mensen die ik er de afgelopen 2 jaar heb ontmoet.

Deel dit bericht