Waarom Singles

Waarom Singles?

Herkenbaar?

Je hebt een toffe vriendenkring, maar de meesten van je vrienden zijn gesetteld en het is soms moeilijk om met ze af te spreken.

Je sportclub of hobby is leuk, maar die contacten blijven meestal oppervlakkig.
Je probeerde al online dating, maar dit voelt te geforceerd.

Je hebt een hectisch leven en je vrije tijd organiseren kan er soms moeilijk bij.

Je wil graag andere singles ontmoeten, maar waar vind je mensen die op dezelfde golflengte zitten?

Je krijgt er een nieuw sociaal netwerk bij

Je weet dat iedereen bij Singles openstaat voor sociale contacten. Gemakkelijk dus om zelf contact te leggen. Je hoeft niet heel extravert te zijn om erbij te horen, met een open geest en een brede glimlach kom je al héél ver!

Je zal verrast zijn als je ontdekt wat voor leuke vrijgezellen er rondlopen. Bij Singles heeft iedereen begrip voor je situatie en dat creëert een hechte band.
Bovendien bieden we activiteiten aan met verschillende thema’s, zo leer je makkelijk mensen kennen die jouw interesses delen.

Vriendschap is dé ideale basis

Nieuwe vrienden maken gebeurt veel spontaner dan een nieuwe partner zoeken. Want wie te hard zoekt stoot juist mensen af.

Daarom is vriendschap de beste basis waaruit iets moois kan bloeien. Bij Singles kom je eerder ‘toevallig’ iemand tegen, terwijl je je gewoon amuseert.

Weg met geforceerde dates

In daten kan je behoorlijk veel tijd en energie steken en de kans op teleurstelling is best groot. Bij Singles blijft gewoon jezelf en je ziet de andere leden voor wie ze écht zijn. Geen torenhoge verwachtingen, what you see is what you get.

Je spreekt af met een toffe bende en doet dingen samen die perfect bij je passen. Net zoals in het echte leven. Spontaan, natuurlijk en zonder druk.

Haal meer uit je weekends

Je doet dingen die je nooit zou doen en je komt op plekken waar je nog nooit geweest bent. Je keert helemaal opgeladen terug naar huis, klaar om je werkweek goedgezind te beginnen.

Single zijn is misschien niet jouw keuze, maar happy single zijn is dat wel.

Meer comfort, meer tijd

Het leven als single is vaak hectisch, want je doet alles alleen. De activiteiten van Singles bieden je zekerheid en gemoedsrust. Je hoeft enkel te kiezen uit de aangeboden activiteiten zonder zelf ook maar iets te moeten regelen.

Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je deelneemt, jij blijft dus meester van je (vrije)tijd. De organisatie en het leuke gezelschap regelen wij.

Single zijn = me time

Het lijkt misschien niet altijd zo, maar single zijn is heus niet altijd kommer en kwel. Ons advies? Maak van die single fase een constructieve periode waarin je uit je schelp komt en jezelf (opnieuw) leert kennen.

Door dingen te doen die je anders niet zou doen en door je sociale netwerk uit te breiden met andere singles die je begrijpen en je helpen groeien.

Met Singles ziet je leven er plots veel boeiender uit:

Je doet dingen die je daarvoor nooit gedaan hebt.

Je kom op plekken waar je nog nooit geweest bent.

Je leerde nog nooit zo makkelijk interessante mensen kennen.

Je zal verstomd staan van jezelf en voelen wat leven is!

Wil je deel uitmaken van een bende toffe Singles?