Hoe werkt het?

Wat is Singles?

Kennismakingsgesprek

“Ik wil graag weten wat Singles voor mij kan doen, voor ik me inschrijf.” Logisch.

Via een toffe babbel peilen we naar je verwachtingen en geven je meteen de beste persoonlijke tips om te starten binnen ons ruim en gevarieerde aanbod. Dat is ook de reden waarom wij graag even weten wie jij bent en wat je interesses zijn. En we geven een heleboel tips om dat beetje drempelvrees voor je eerste activiteit meteen de wereld uitte helpen. Zo krijg je de garantie dat je mensen ontmoet die op dezelfde golflengte zitten.

Voor een kennismakingsgesprek maak je een afspraak. Je kan kiezen tussen video call of face to face in 1 van onze 5 contactpunten.

Is Singles toch niet wat je zoekt? Geen probleem, het gespek is vrijblijvend en gratis.

Membership

We kiezen ervoor om uitsluitend op basis van lidmaatschap te werken. Zo kom je regelmatig dezelfde, gelijkgestemde mensen tegen en kan je makkelijker een relatie opbouwen. Bovendien zorgt een lidmaatschapsformule ook voor een meer vertrouwde sfeer onder de leden.

De instapkost maakt het ons mogelijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Natuurlijk zijn er goedkopere alternatieven, maar wij streven ernaar om de beste te zijn zowel in ons activiteitenaanbod als in onze klantenservice.

Abonnement & pauze

Bij Singles werken we met een abonnementsperiode van telkens 12 maanden. Heb je even geen tijd om deel te nemen, ga je op vakantie of leerde je iemand leuk kennen? Allemaal prima redenen om je abonnement even op pauze te zetten. Op die manier stopt je abonnement met lopen en hou je de rest van je termijn tegoed. En dit quasi onbeperkt! Zo haal je het maximum uit je deelname.

Boekingspagina

Eens je lid bent kan je via een persoonlijke login ons volledige aanbod raadplegen en boeken. Je vindt hier alle info die je nodig hebt: Waar spreken we af, waar kan je parkeren, wie is de begeleider, welke leden komen ook, …

Tijdens het kennismakingsgesprek tonen we je hoe je kan inloggen en boeken voor aan activiteit, zodat je daar thuis geen tijd mee verliest en meteen kan beginnen. Maar maak je geen zorgen; onze boekingspagina heeft alle nieuwste snufjes om praktisch en tegelijk heel gebruiksvriendelijk te zijn.

Een activiteit proberen

Misschien wil je, voor je je enageert, eerst een activiteit uitproberen? Dat kan! Elke 2 maanden organiseren we een Kennismakingswandeling zodat je als niet-lid even kan komen proeven van onze sfeer en al je vragen op ons kan afvuren. Tip: Schrijf je in voor onze newsletter zodat je als eerste op de hoogte bent van de volgende wandeling.

Privacy

Singles respecteert zoveel mogelijk jouw privacy. Al jouw persoonlijke info blijft binnen de organisatie en wordt nergens anders voor gebruikt. Persoonlijke gegevens voor carpooling zijn op onze site enkel toegankelijk voor de leden. Bekijk hier ons privacyreglement.

Carpool

Kom je niet graag ergens alleen toe of kijk je op tegen alleen rijden naar de activiteit? Ook daarvoor hebben we een oplossing: het Carpool-systeem. Je rijdt met enkele singles samen naar een activiteit en het ijs is onmiddellijk gebroken.

Wil je deel uitmaken van een bende toffe Singles?