Is lid worden tijdens COVID wel goed idee?

Jij denk misschien “Hmm al die Corona-gekte, is dit wel het juiste moment om me lid te maken?”.

Net wel! En we leggen je even uit waarom:

  • Zeker in deze tijd is het belangrijk om leuke dingen te doen en je te ontspannen.  COVID is nog lang de wereld niet uit en we willen hier allemaal gezond én gelukkig doorkomen. Met een minimale dosis gezond verstand en respect voor elkaars veiligheid kan dit perfect. We hoeven ons niet op te sluiten, we moeten gewoon voorzichtig zijn.
  • Singles is een professioneel activiteitenbureau. We mogen dus nog steeds activiteiten organiseren maar uiteraard kijken we er streng toe op de veiligheid van onze leden.  Er worden protocollen en richtlijnen uitgewerkt per activiteit en onze ervaren begeleiders kijken erop toe dat deze ook worden gevolgd. Dit maakt van een Singles activiteit een veilige context om nieuwe mensen te ontmoeten en originele uitstappen te doen in het weekend. Lees hier hoe we onze activiteiten veilig houden.
  • Wanneer je als lid in quarantaine moet of er komt weer een lockdown (please no!) zet je gewoon jouw abonnement in pauze. Dit kan voor onbepaalde duur en zo schuift de einddatum van je abonnement gewoon op. Je hebt dus niets te verliezen. 
  • Maak je eigen bubbel! Vaak horen we van singles dat ze hier en daar uit andere gezinsbubbels vallen. Want koppels zullen sneller onder elkaar afspreken dan met singles. Klinkt dat bekend? Maak dan gewoon jouw eigen bubbel met toffe singles waarmee je samen dingen kan gaan doen.

Deel dit bericht