Onze partners

Reizen met inhoud voor Singles met karakter

Niets is ontspannender dan er even tussenuit zijn. Als single is het niet evident om een leuke reisbuddy te vinden. Bovendien kunnen de single toeslagen in hotels soms behoorlijk oplopen. Maar wat als je erop uit kan trekken met een groep toffe singles? Je leert nieuwe mensen kennen, je geniet van een zorgeloze reis waarin alles voor jou georganiseerd wordt aan een single vriendelijk budget én je komt helemaal opgeladen terug.

Bij Singles.be organiseren we voor onze leden weekends en meerdaagse in België en in onze buurlanden. Een weekendje Ardennen, een inspirerende citytrip, een sportieve wandelvakantie door prachtige natuur,.. Het zijn allemaal uitstappen die elk jaar op onze planning staan.

Mag het voor jou toch nog net ietsje verder zijn? Neem dan even een kijkje op de websites van onze partners. Zij zijn gespecialiseerd in reizen voor singles en weten als geen ander hoe ze jou een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.

Singletrips

Ga je graag mee op vakantie met een kleine groep gelijkgestemde singles, waarbij genieten, ontdekken en cultuur opsnuiven centraal staat? Dan zijn onze laagdrempelige, gevarieerde groepsreizen iets voor jou. Beleef de perfecte mix van cultuur, natuur, lekker eten en gezelligheid tijdens een semi-rondreis, steeds in het gezelschap van enthousiaste, ervaren reisbegeleiding. En hoewel je in groep reist, geniet je van voldoende privacy en comfort dankzij de single-kamers in charmante en comfortabele accommodaties, zonder single supplement! Meer info op www.singletrips.be

Tomeeto

Vakanties of weekends kan je ook beleven bij Tomeeto, Vlaamse reisorganisator exclusief voor singles en eenoudergezinnen. De vakanties van Tomeeto kan je als 2-in-1 pakket beschouwen: gelijkgestemde leeftijdsgenoten ontmoeten én met hen er helemaal tussen uit zijn op een leuke groepsreis of vakantie. Als extraatje garandeer Tomeeto een m/v-evenwicht in de groep. Meer info op www.Tomeeto.be

Wil je deel uitmaken van een bende toffe Singles?