Wat is Young Singles?

Young Singles is het kersverse (avontuurlijke) broertje van Singles.be, dat al bestaat sinds 1994.

Met Singles.be organiseren we wekelijks verschillende originele activiteiten over heel Vlaanderen. Zo willen we singles samenbrengen op een leuke en ontspannen manier, zonder dating stress.

Never change a winning team, dus we blijven trouw aan ons succesvolle concept. Alleen richten we ons met Young Singles speciaal op de leeftijdsgroep tem 44 jaar.

Het aanbod zal, net zoals bij Singles, een gevarieerde mix zijn van cultuur, sport, avontuur, ontspanning en een vleugje gastronomie.

Zo ontmoet je snel andere singles van jouw leeftijd én met dezelfde interesses. Makkelijker (en leuker) wordt het niet.

Hoe werkt het?

Abonnement:

Singles werkt met een abonnementsformule. Hieronder kan je de 2 abonnementsformules terugvinden voor leden tem 44 jaar.

Ben je ouder dan 44 jaar, dan kies je voor ons standaard lidmaatschap.

Vanaf het 2e jaar betaal je voor je abonnement €160/jaar, ongeacht welke formule je koos.

Indien gewenst kan de betaling van de instapkost ook gespreid worden over maximum 3 opeenvolgende maanden.

Inschrijven:

Afhankelijk van de formule die je kiest kan je een gesprek boeken via videocall of in 1 van onze kantoren.

Na het gesprek ontvang je een contract met de betalingsgegevens en onze richtlijnen voor een vlotte samenwerking. Eens de instapkost ontvangen is, sturen we je login door via mail en kan je beginnen boeken voor de activiteiten via jouw persoonlijke boekingspagina.

Je ontvangt na 11 maanden een email die je laat weten dat je abonnement bijna gaat verlopen. Je hoeft geen opzeg te doen en je abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd. Je kiest dus zelf telkens of je opnieuw een jaar wil deelnemen.

Elke abonnementsperiode kan je gebruik maken van 10 pauzes van onbepaalde duur. Bij elke pauze schuift de einddatum van je abonnement verder op. Tijdens een pauze kan je niet deelnemen en/of activiteiten boeken.

Onze formules

*incl eenmalige instapkost + abonnement 1e jaar + 21%btw

Standaard abonnement

*incl eenmalige instapkost + abonnement 1e jaar + 21% btw

Young Singles

Wat krijg je hiervoor?

Eerst een activiteit proberen?

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten of zo’n Singles activiteit iets voor jou is? Kom dan mee wandelen tijdens 1 van onze Kennismakingswandelingen.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Young Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over (Young) Singles terecht bij de begeleiding.

Opgelet: Onderstaande wandelingen zijn enkel deel te nemen op inschrijving en voor deelnemers van max 44jaar. Voor de groep 45+ organiseren we om de 2 maanden een aparte Kennismakingswandeling.

Heb je vragen? Neem gerust even contact op via reservaties@singles.be.

Wandeling Halle-Zoersel (12km)

Afspraak om 12u30 aan taverne De Stroopop: Liefkenshoek 151, 2980 Halle (Kempen). Parking ter plaatse. Einde van de activiteit is voorzien rond 16u30.

Prijs: €15 ter plaatse te betalen (incl begeleiding en drankje en 21%btw)

Vooraf inschrijven is verplicht. Enkele dagen voor de wandeling ontvang je een uitgebreide mail met alle info ivm het verloop van de namiddag.

Wandeling Zwalmstreek (12km)

Afspraak om 12u30 aan Café De Weegbrug:  Heufkensstraat 146, 9630 Zwalm. Parking aan het station. Einde van de activiteit is voorzien rond 16u30.

Prijs: €15 ter plaatse te betalen (incl begeleiding en drankje en 21%btw)

Vooraf inschrijven is verplicht. Enkele dagen voor de wandeling ontvang je een uitgebreide mail met alle info ivm het verloop van de namiddag.

Activiteiten komende maanden

Coming soon!