Kom kennismaken met Singles: 3-verenwandeling langs het water in de prachtige Rupelstreek (12km)

Zondag 30 juni 2024 om 13u

Kom kennismaken met Singles

Je bent nog geen lid en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo’n Singles activiteit eraan toe gaat? Dan is dit helemaal iets voor jou.

Elke 2 maanden organiseren we de kennismakingswandeling: Een ongedwongen activiteit in de natuur voor onze leden én (nog) niet-leden.

Ideaal om op een leuke manier kennis te maken met Singles en onze fijne leden. Een gezellige babbel met nieuwe gezichten staat natuurlijk voorop, maar uiteraard kan je tijdens de wandeling ook met al je vragen over Singles terecht bij de begeleiding.

Praktisch

Deze wandeling is voor de leeftijdsgroep +48jaar.  Ben je jonger dan 48 en wil je graag deelnemen aan een kennismakingswandeling, Klik dan HIER.

Ruime parking aan de overzijde (thv de kerk).

We starten aan het standbeeld van Mercator in Rupelmonde. Vroege vogels kunnen iets drinken in 1 van de cafeetjes aan het dorpsplein.

De wandeling is ongeveer 13km, onderweg wordt er een tussenstop voorzien op +-7km in de abdij van Hemiksem. Hier is de toffe zomerbar Bar Bernaar waar er plaats is gereserveerd voor onze groep om 15u. 1 drankje (wijn, bier, frisdrank, koffie, thee,..) is inbegrepen.

We nemen 3x een gratis veer, dan kan je ook even rusten.

Einde voorzien rond 18u, liefhebbers kunnen nog iets gaan eten op eigen initiatief.

Meebrengen: comfortabele kledij en stevige wandelschoenen. Voldoende water (min 1,5L), snack of picknick.

Honden zijn van harte welkom.

Kan je niet (tijdig) aanwezig zijn? Graag even een mail sturen naar hallo@singles.be of bij afmelding de dag zelf een berichtje op 0477703384.

Heb je tijdens de wandeling vragen over Singles? Kom even een babbeltje doen met het Singles Team of de leden die erbij zijn.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving. 

Schrijf je in

Helaas zijn de boekingen voor deze wandeling afgesloten.

Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een mailtje naar reservaties@singles.be. We houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrij komt.