Wat zeggen onze leden en koppels?

Onze leden

5/5
Ik wil jullie even laten delen in ‘t nagenot van de Off-tracks! Gisteren alweer een zéér geslaagde editie gehad; leuke route, perfecte begeleiding en de nodige animatie….Dat laadt de batterijen op en maakt het des te plezieriger om de week te starten. Proficiat, het was weer een schot in de roos!
Anke uit Heusden
5/5
Gisteren was ik een bevoorrecht getuige van de openluchtopera “Il Barbiere di Seviglia”. In één woord: prachtig! Ik wil jullie als recent lid bedanken voor de kwaliteit en de diversiteit aan evenementen. Singles opent op enkele maanden tijd een wereld waarvoor ik vroeger zelf geen tijd kon maken.
Thierry uit Laarne
5/5
De wijndegustatie was erg tof en leerrijk en vanzelfsprekend ook een genot voor onze smaakpapillen. Ook de hapjes waren verzorgd en goed gekozen. Na het einde van de degustatie (tegen middernacht) zijn we overigens met een aantal nog een ‘après’ gaan doen iets verderop.
Luc uit Brussel
5/5

Met het windsurfen zijn vandaag mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Maar vooral, en nog veel belangrijker, het contact met de groep was heel spontaan en voelde direct goed aan, wat een leuke bende ! Dat belooft voor de party van zaterdag.

Barbara uit Grimbergen
5/5
Ik ben nog maar net gestart maar de manier waarop jullie dit aanpakken verdient een dikke proficiat. Ik kijk al uit naar de verschillende activiteiten. Ik heb al fijne mensen ontmoet en heb het gevoel dat ik langs deze weg veel meer kan beleven!
Margot uit Zemst
5/5
Ik wil je van harte feliciteren met de wijze waarop jij ‘singles’ een profiel geeft. Je slaagt er op wonderbaarlijke wijze in om het leuke en boeiende te benadrukken en weet een tof publiek aan te spreken. Waarschijnlijk is dit het resultaat van je schitterende manier van reclame voeren en je prachtige site.
Chris uit Herent
5/5
Ik was gisteren echt in de goede zin verrast door de mensen die deelnamen aan je activiteiten. Allemaal leuke en vriendelijke mensen die zeer ‘open’ zijn i.v.m. hun persoonlijke situatie. Ik meen dat men door het aansluiten bij Singles een heleboel formele afstandelijkheid en gereserveerdheid laat varen.
Frans uit Waregem
5/5
De speciale kaas- en wijnavond was nu toch echt iets uniek. Iedereen heeft genoten. Ik vond dit een schitterende formule en iedereen was het ermee eens. De hoge kwaliteit van kaas en wijnen heeft er natuurlijk iets mee te maken, maar ik vond de wisseling van gezelschap heel origineel en gedurfd. Echt gefeliciteerd.
Joelle uit Ninove
5/5
Ik ben nu al een tijdje lid van Singles en heb me al héél goed geamuseerd en stuk voor stuk plezante én interessante mensen met nivo ontmoet. Ik hou ontzettend van de ongebonden sfeer die er bij Singles heerst. Oud naar Nieuw aan zee is ongelooflijk goed meegevallen op alle gebied voor iedereen. Het feestvieren zat er bij ons allen in.
Jan uit Brussel
5/5
Het voorbije weekend is voor mij één uit de duizend geweest. De meeste vrienden die mij dit onvergetelijke verjaardagsweekend hebben doen beleven hebben één gemeenschappelijk punt. We hebben elkaar door of via Singles ontmoet. Toch had ik nooit op zo’n korte tijd zo een toffe band met zoveel mensen kunnen opbouwen indien jouw organisatie er niet was geweest.
Daniel uit Antwerpen
5/5

Graag wil ik jullie nog eens bedanken voor het super fijne Ardennen weekend dat jullie hebben georganiseerd. Alleen maar superlatieven te gebruiken. Super warm onthaal, heel mooie accommodatie, lekker eten, heel gezellig en vooral … heel fijne mensen ontmoet. Een weekend als een warm bad…De wandelingen waren voor mij wel wat zwaar, maar achteraf toch ook fier van de prestatie. Kortom een dikke 10 op 10 krijgen jullie van mij.

Bart uit Asse

 

5/5

Ik ben nu anderhalf jaar lid en heb een supertoffe tijd gehad. Ik heb heel positieve mensen leren kennen en interessante en sportieve activiteiten meegemaakt die ik anders nooit zou gedaan hebben. Alles is tot in de puntjes georganiseerd; het was voor mij een unieke en positieve ervaring!

 

Hilde uit Mechelen
5/5

Ik heb veel gehad aan Singles, heeft me toen terug op de kaart gezet….leuke activiteiten, dynamiek, correcte prijs…. ik ben altijd tevreden geweest met de investering!

Marleen uit Edegem
5/5

Singles is een investering in jezelf en de toekomst. Je komt in contact met mensen in een ontspannen sfeer.

Marc uit Deinze
5/5

Ik wil laten weten dat de kookles in Hasselt me heel goed is meegevallen. Het nieuwe opzet zal ik dan ook wel eens uitproberen. Niet meer alleen allerlei activiteiten hoeven doen, geen “afwijzing” van vriend(inn)en meer, mensen leren kennen en vooral mensenkennis opdoen… twee maanden bij Singles en dat opzet is alvast geslaagd. Alles is leuk en interessant, de investering dus méér dan waard.

Ingrid uit Sterrebeek
5/5

Ik heb net mijn account on hold gezet omdat ik momenteel niet meer single ben, toch wil ik je een berichtje sturen om singles te bedanken. Singles heeft mij geholpen om terug ‘uit mijn kot te komen’, om terug actief mee te doen aan activiteiten, om mijn zelfkennis te vergroten. Bedankt hiervoor. Hopelijk heb ik jullie niet meer nodig, maar mocht dat toch het geval zijn dan weet ik dat ik terug goed opgevangen zal worden.

Veerle uit Kortrijk

Koppels

5/5

We zaten samen in een bootje aan het Veerse meer: zeilinitiatie bij Singles. Nu, na een wonderlijk jaar samen, zitten we in dit Aards Paradijs Kreta. Nog veel succes met je knappe organisatie!

Katrien en Jan uit Oud-Heverlee
5/5

Het moet gezegd zijn: de dinner surprise is ons enorm bevallen en vooral de ‘surprise’. U vraagt zich misschien af ‘ons’. Inderdaad, Eva en ik hebben enorm van elkaars gezelschap genoten. Ondertussen zijn we een tijdje samen. Ik weet niet of dit wel het gewenste doel is van zo’n surprise dinner, maar ja chemistry was in the air! Hartelijk dank voor het regelen van deze ‘surprise’ voor ons.

Jurgen en Eva uit Brugge
5/5

Ik heb via Singles.be een geweldige man ontmoet en we gaan samen proberen er iets moois van te maken. Ik heb 2 fantastische jaren beleefd bij Singles.  Na het overlijden van mijn echtgenoot ben ik helemaal opengebloeid dankzij al de leuke activiteiten en de mensen die ik er de afgelopen 2 jaar heb ontmoet.

Marianne en Danny uit Sint-Martens-Latem
5/5

Ik heb mij vorig jaar na wat twijfelen toch ingeschreven bij Singles. De verwelkomingsactiviteit, de eerste kennismaking, is toen héél goed meegevallen, zo goed zelfs dat we met de 4 carpoolers afspraken om naar de Gentse feesten te trekken. Ook dat bleek weer een schot in de roos. Met één iemand speciaal kon ik het heel erg goed vinden, en ondertussen hebben we net ons éénjarig samenzijn gevierd. Ronny en ik willen je dan ook graag bedanken voor je organisatie die gelijkgestemden samenbrengt.

Rita en Ronny uit Kortrijk
5/5

Bij Singles aansluiten was een grote stap in het onbekende voor mij. Ook de investering leek op het eerste zicht niet min. Nu ik weet wat je er allemaal voor terugkrijgt zou ik geen seconde meer twijfelen; de vrienden voor het leven, toffe activiteiten en als kers op de taart.. een nieuwe relatie. Met Henk heb ik gevonden wat ik al jaren zocht, maar dan zonder er echt naar te moeten zoeken. Bedankt voor alles!

Henk en Nathalie
5/5

Ik heb via jouw organisatie een fantastische vrouw leren kennen en we hebben samen besloten om te springen richting relatie. We gaan Singles allebei missen, het deed raar om ons op pauze te zetten, het was een geweldig leuke (korte) tijd in ons leven.

Jan en Nadine uit Aarschot

Wil je deel uitmaken van een bende toffe Singles?