Wat zeggen onze leden en koppels?

Onze leden

5/5
Ik wil jullie even laten delen in ‘t nagenot van de Off-tracks! Gisteren alweer een zéér geslaagde editie gehad; leuke route, perfecte begeleiding en de nodige animatie….Dat laadt de batterijen op en maakt het des te plezieriger om de week te starten. Proficiat, het was weer een schot in de roos!
Anke uit Heusden
5/5
Gisteren was ik een bevoorrecht getuige van de openluchtopera “Il Barbiere di Seviglia”. In één woord: prachtig! Ik wil jullie als recent lid bedanken voor de kwaliteit en de diversiteit aan evenementen. Singles opent op enkele maanden tijd een wereld waarvoor ik vroeger zelf geen tijd kon maken.
Thierry uit Laarne
5/5
De wijndegustatie was erg tof en leerrijk en vanzelfsprekend ook een genot voor onze smaakpapillen. Ook de hapjes waren verzorgd en goed gekozen. Na het einde van de degustatie (tegen middernacht) zijn we overigens met een aantal nog een ‘après’ gaan doen iets verderop.
Luc uit Brussel
5/5

Met het windsurfen zijn vandaag mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Maar vooral, en nog veel belangrijker, het contact met de groep was heel spontaan en voelde direct goed aan, wat een leuke bende ! Dat belooft voor de party van zaterdag.

Barbara uit Grimbergen
5/5
Ik ben nog maar net gestart maar de manier waarop jullie dit aanpakken verdient een dikke proficiat. Ik kijk al uit naar de verschillende activiteiten. Ik heb al fijne mensen ontmoet en heb het gevoel dat ik langs deze weg veel meer kan beleven!
Margot uit Zemst
5/5
Ik wil je van harte feliciteren met de wijze waarop jij ‘singles’ een profiel geeft. Je slaagt er op wonderbaarlijke wijze in om het leuke en boeiende te benadrukken en weet een tof publiek aan te spreken. Waarschijnlijk is dit het resultaat van je schitterende manier van reclame voeren en je prachtige site.
Chris uit Herent
5/5
Ik was gisteren echt in de goede zin verrast door de mensen die deelnamen aan je activiteiten. Allemaal leuke en vriendelijke mensen die zeer ‘open’ zijn i.v.m. hun persoonlijke situatie. Ik meen dat men door het aansluiten bij Singles een heleboel formele afstandelijkheid en gereserveerdheid laat varen.
Frans uit Waregem
5/5
De speciale kaas- en wijnavond was nu toch echt iets uniek. Iedereen heeft genoten. Ik vond dit een schitterende formule en iedereen was het ermee eens. De hoge kwaliteit van kaas en wijnen heeft er natuurlijk iets mee te maken, maar ik vond de wisseling van gezelschap heel origineel en gedurfd. Echt gefeliciteerd.
Joelle uit Ninove
5/5
Ik ben nu al een tijdje lid van Singles en heb me al héél goed geamuseerd en stuk voor stuk plezante én interessante mensen met nivo ontmoet. Ik hou ontzettend van de ongebonden sfeer die er bij Singles heerst. Oud naar Nieuw aan zee is ongelooflijk goed meegevallen op alle gebied voor iedereen. Het feestvieren zat er bij ons allen in.
Jan uit Brussel
5/5
Het voorbije weekend is voor mij één uit de duizend geweest. De meeste vrienden die mij dit onvergetelijke verjaardagsweekend hebben doen beleven hebben één gemeenschappelijk punt. We hebben elkaar door of via Singles ontmoet. Toch had ik nooit op zo’n korte tijd zo een toffe band met zoveel mensen kunnen opbouwen indien jouw organisatie er niet was geweest.
Daniel uit Antwerpen
5/5

Ik wil laten weten dat de kookles in Hasselt me heel goed is meegevallen. Het nieuwe opzet zal ik dan ook wel eens uitproberen. Niet meer alleen allerlei activiteiten hoeven doen, geen “afwijzing” van vriend(inn)en meer, mensen leren kennen en vooral mensenkennis opdoen… twee maanden bij Singles en dat opzet is alvast geslaagd. Alles is leuk en interessant, de investering dus méér dan waard.

Ingrid uit Sterrebeek

Koppels

5/5

We zaten samen in een bootje aan het Veerse meer: zeilinitiatie bij Singles. Nu, na een wonderlijk jaar samen, zitten we in dit Aards Paradijs Kreta. Nog veel succes met je knappe organisatie Christine.

Katrien en Jan uit Oud-Heverlee
5/5

Het moet gezegd zijn: de dinner surprise is ons enorm bevallen en vooral de ‘surprise’. U vraagt zich misschien af ‘ons’. Inderdaad, Eva en ik hebben enorm van elkaars gezelschap genoten. Ondertussen zijn we een tijdje samen. Ik weet niet of dit wel het gewenste doel is van zo’n surprise dinner, maar ja chemistry was in the air! Hartelijk dank voor het regelen van deze ‘surprise’ voor ons.

Jurgen en Eva uit Brugge
5/5

Ik heb mij vorig jaar na wat twijfelen toch ingeschreven bij Singles. De verwelkomingsactiviteit, de eerste kennismaking, is toen héél goed meegevallen, zo goed zelfs dat we met de 4 carpoolers afspraken om naar de Gentse feesten te trekken. Ook dat bleek weer een schot in de roos. Met één iemand speciaal kon ik het heel erg goed vinden, en ondertussen hebben we net ons éénjarig samenzijn gevierd. Ronny en ik willen je dan ook graag bedanken voor je organisatie die gelijkgestemden samenbrengt.

Rita en Ronny uit Kortrijk​

Wil je deel uitmaken van een bende toffe Singles?